Thursday, January 12, 2017

Tenniksen Suomen Mestaruus Kotkassa 2017

Puhutaan, että kun tavoitteista tehdään julkisia niin silloin niiden toteuttamisesta on vaikeampi lipsua.
Siksipä tämä onkin Salainen Blogi. Vanhalle pohjalle tehty uusien kujeiden päiväkirja.

Viime vuosi 2016 oli tenniksen harrastuksessani kaikkien aikojen komein vuosi. Neljä neljästä turnausvoittoa MA-sarjassa, ja peli oli muutenkin kohdillaan aina tosipaikan tullen. Iloista ja kevyttä tekemistä. Ja hassuinta siinä oli, että päätin edellisen vuoden 2015, Joensuussa pelattavien SM-kisojen jälkeen, että lopetan tenniksen pelaamisen. En ollut aivan varma itsekään, mitä sillä tuolloin tarkoitin enkä edelleenkään, mutta päätin sanoa itseni irti kilpapelaamisesta noin niinkuin henkisesti. Mitä se tarkoittaa, no sitä että vaikkakin pelasin tuon päätöksen jälkeen sarjapelejä ja kisoja, en vähät välittänyt mikä lopputulos tulee olemaan. Menin kentälle ja tein hommani ilon kautta, niin hyvin kuin pystyin ja kun matsi oli ohi, ei tuloksella ollut mitään merkitystä.

Kai se sitten tuosta paineiden ja pakkovoittamisen loppumisesta ja ilon kautta tekemisestä johtui, että peli kulki kuin unelma. Ainakin nyt näin jälkeenpäin ajatellen.

No se vuosi meni ja nyt alkoi uusi. Ennen vuoden vaihdetta, villiäkin villimpi ajatus sai huomioni joka kuulosti kaikkien aikojen reissulta, siis minulle. AASIN SILTA: Pitkästä aikaa elämässä on ollut suunnitelmia tulevaisuudesta. Mennään Lauran kanssa naimisiin ensi kesänä, sitten käydään koulut loppuun ja häämatkalle lähdetään vuoden 2018 keväällä. Reissussa olisi tarkoitus olla 1-1,5 vuotta. Reissusta palattuamme, ikää olisi tärähtänyt mittariin jo reippaasti yli kolmenkympin. Nooh, eihän se nyt tennispelaajalle ole vielä ikä eikä mikään, mutta veikkaan että puolentoista vuoden reissun jälkeen, näistä tämän hetkisistä tennisfiiliksistä ei olisi mitään varmuutta :) Nyt kun se fiilis on päällä, niin nyt tullaan itse asiaan.

Elikkä siis se villi visio oli että jos kokeilisi treenailla ns. tosissaan tämä vuosi sillai että päätavoite olisi vuoden lopussa pelattavat yleiset SM-kisat Kotkassa. Tällä hetkellä virallinen ranking sijalla 75, ja se kuvastaa aika hyvin missä tällä hetkellä liikutaan. Siinä on portaita pojalle kiivettäväksi, jotta Salaisen Blogin Salainen Missio tulisi toteutetuksi, eli Suomen Mestaruus Kotkassa.

Harjoittelu on kuitenkin jo aloitettu! Pois alta kivet ja männykävyt!

No comments:

Post a Comment