Saturday, January 14, 2017

Yläritsille

Ensimmäinen tulikoe takana ja alkukankeuksien jälkeen KarTe otti kovan päänahan ÅLKsta numeroin 3-1.

Kaksinpeli Kazistovia vastaan alkoi takkuisesti, vaikkakin oli tunne että pelisi olisi helpostikin vietävissä. Ei vaan kämmen tuntuvat rennolta ja sieltä tuli aimo annos virheitä. Rupes tuskastuttaa ja turhauttaa, että saakeli on tässäkin laitettu tavotteet ja tällasta tennistä sitten pelaillaan. Eka erä takkiin 6-3.

Ei auttanut muu kuin nollata koko tilanne ja pyrkiä tekemään pieniä asioita oikein. Jalat liikkeelle ja aktiivisuutta verkolle päin, jos sieltä rupeis pisteitä napsumaan. Noniinhän siinä tapahtu ja samalla kun alko liikettä tulemaan ja lämpö rupes nousee, niin rupes pikkuhiljaa myös kämmenkin tippuu kenttään. Peli alko vapautuu ja toinen erä oli jo perus hyvää tekemistä. Toinen erä plakkariin 6-4.

Siirryttiin jälleen kerran 10-tie breikkiin. Syöttö oli kantanut kuitenkin ottelussa mukana koko matkan ajan ja näin tapahtui myös tie-breikissä. 4-0 johtoon, ja pienoinen nousufiilis ja hyvän olon tunne :D Tilanne nopeasti 5-5. Keskittyminen takaisin siihen millä saatiin flow päälle ja yllättäen minulla oli neljä ottelupalloa käsissä. Rystygrossia poing-poing ja lopulta zenimäinen pommi linjasta läpi ja kappas kummaa, ensimmäinen tulikoe läpäisty voitolla suomen ranking 14:sta.

Temen kanssa vielä voideltiin neluri kotiin 7-5,7-6 ja kun Teemu oli voittanut oman kaksarin aikaisemmin, juhlittiin pelien jälkeen kokonaisottelun voittoa yhdestä 1.divarin kovimmista joukkueista. Hyvä duuni tänään! Nyt ansaitulle breikille ja Budapestiin kylpylöihin lillumaan ja palauttelemaan jalkoja.

VAMOS!

No comments:

Post a Comment