Tuesday, October 19, 2010

Tunnelmia koulun penkiltä

Istuskelen tässä juuri parhaillaan Marketing tunnilla ja voin sanoa että aika huolella on opettajan puheet mennyt ohi korvien. On vähän eri asiat mielessä kuin se kuinka Coca-colaa markkinoidaan. Mut en sentään ole laiskotellut kuitenkaan. Sanoin viime kirjoituksessani että alan tekemään ruokaohjelmaa eräälle läheiselleni ja ajattelin ruveta tekemään viikko-ohjelmaa joihin kuuluu pieniä muutoksia, niin tiettyjen raaka-aineiden korvausta paremmilla tuotteilla kuin myös joidenkin juttujen lisäämistä ruokavalioon. Aion suunnitella tuota ruokaohjelmaa hyvän ystäväni kanssa ja jos se näyttää onnistuvan niin laitetaan homma suurempaan levitykseen! Tuon ensimmäisen viikon ruokaohjelman aion laittaa myös tänne blogiin jahka saan sen kokonaan valmiiksi. Luulen et siitä tulee erittäin mielenkiintoinen paketti joka on helppo kenen tahansa aloittaa.

Tää viikko on taas lähteny aika kiihtyvällä vauhdilla liikenteeseen. Liekki alkaa taas vkonlopun kooman jälkeen roihua. Eilen oli 2h tennistreenit ja 1,5h puntti, ja ehkä top5 treenifiilis IKINÄ!! Tennistä en oo rehellisesti ehkä ikinä pelannu noin hyvin ja puntillakin rautaa nous sen minkä jaksoin, ja harjoitusten jälkeen oli hieno todeta että tänään annoin itsestäni 110% ja sillä fiiliksellä saa parhaat yöunet ikinä. Muutenkin tuota 110% mentaliteettia pitäis noudattaa kaikissa asioissa elämässä. Jos pystyt antaa itestäs kaikki mitä sulta löytyy ja vähän jotain extraa oli asia mikä tahansa, niin hyviä juttuja alkaa tapahtumaan :)

Tämä päivä taas alkoi oikein mukavasti. Otettiin Matto Korhosen kanssa videopuhelua ja samalla molemmat väännettiin jos jonkinlaista superfood settiä. Sami väänti itelleen raakasuklaata ja meikäläinen väänti itelleni parit herkulliset smoothiet. Reseptit laitan kohta tähän perään. Sen jälkeen sain oikein mukavan viestin entiseltä opettajaltani, jolle aikasemmin olin laittanut kuulumisia täältä amerikan mailta. Kerroin aikasemmassa viestissäni hänelle, että olisin valmis auttamaan lapsia joilla on vaikeuksia, vaikka ihan vain kirjekaverin muodossa, koska täältä päin on muuten aika vaikea olla avuksi. Hän sanoikin että tuollainen voisi olla mahdollista ja on minuun myöhemmin asiasta yhteydessä. Mikä olisikaan hienompaa kuin että voisi auttaa lasta jolla on vaikeaa ja ehkä antaa tälle yksilölle jotain iloa elämään! Muutenkin viime aikoina muiden auttaminen on noussut oman hyvinvoinnin saavuttamisen jälkeen ykkös prioriteetiksi! Kun itsellä on niin loistava olo koko ajan, haluaa sitä parhaansa mukaan lähteä levittämään hyvää ja auttaa muita. Tottakai unohtamatta omaa hyvää oloa ja jaksamista.

Mut laitetaas tähän nyt noi pirtelöreseptit mitä aamulla väsäsin.

Ensiks, tää on ihan MUST jokaisen aamurutiiniks, jotta keho saa tarpeeks nestettä päivän koitoksia varten.
-Eli 5dl vettä, puolikkaan sitruunan mehut+ ripaus hyvää merisuolaa niin eipähän pääse kroppa kuivumaan ;)
(hunajaakin sinne kannattaa laittaa niin saa vähän makeutta)

Vihersmoothie:
-kourallinen mahd. vihreää ja voimakasta luomusalaattia
-3dl vettä
-1 banaani (mielellään luomua)
- kourallinen pakastettuja mustikoita
- 1tl Spirulina (ei välttämätön jos ei löydy)
- ripaus hyvää merisuolaa
- 2tl herkullista luomuhunajaa!!
-->blendaa kaikki nää tehosekoittimessa ja sit se onkin valmis nautittavaks

ERITTÄIN TYKKI JA VIRKISTÄVÄ AAMUDRINKKI!!

Sit vielä tein kouluun mukaan enemmän täyttävän ja rasvasemman smoothien, koska haluun olla kovassa tikissä päivän tennistreenejä varten....

Pähkinämaito:
-1dl cashew pähkinöitä (mitkä tahansa hyvät pähkinät toimii, myös mantelit, MUTTA tärkeää pähkinöissä on se että laatu on hyvää jotta kaikki hyvät rasvat on tallella)
-3dl vettä

-->blendaa pähkinät ja vesi kunnes niistä tulee maidon näköstä litkua, SEN JÄLKEEN LISÄÄ BLENDERIIN

-3rkl luomu kaakaojauhetta
-1 banaani
-1tl Maca (ei välttämätön)
-Cacao nibsejä (ei tämäkään välttämätön)
-MSM (ei välttämätön MUTTA SUOSITTELEN)

EHKÄ YKS HERKULLISIMMISTA juomista mitä oon nauttinu!

Vihersmoothie erittäin tykki sun keholle, pähkinämaito pistää mielen virkeeks ja AJATUS TOIMII!!!

Voin sanoo että tällä hetkellä aivan liekeissä!! Marketing tunti ohi, Finance tuntia odotellessa...eli 1h 15min lisäaikaa opiskella ruokajuttuja;)

Oikein loistavaa päivää!!

No comments:

Post a Comment