Sunday, October 31, 2010

Kummituksia ja liskoja

Happy Halloween!!

Mut sekin on(neks) ohi. Kauhulla odotan tämän yön kummituksia ja liskoja...

No joo mut oli kyllä erittäin hauska viikonloppu ja kyllä sitä näköjään tää uus hippi-Villekin osaa vielä juhlia vanhan ajan malliin. Mutta kaikella on hintansa... Olo on ollu nimittäin sen mukainen, että jonkinlaiset karnevaalit tuolla vatsassa on ollu meneillään. MUTTA ei siinä mitään, pistetään taas kaveri kuntoon!!

Viime aikoina ollu vaan yksinkertaisesti niin hyvä olo että juomahommatkin on jäänyt kuin itsestään pois. Viimesen 6vkon aikana oon tainnu käydä pari kertaa viihteellä ennen tätä vkonloppua ja niidenki kertojen jälkeen on vaan ollu semmonen olo et ois voinu olla lähtemättä. Tää viikonloppu piti pyhittää perinteiselle aivot narikkaan, pellepukupäälle Halloweenille, mut nyt alkaa sit ehkä kovin kuositus tähän mennessä!

Aloitetaan kuositus eka puhdistuksella.

Juttelin fysiikkakoutsin kanssa tosta mehupaastosta ja yllätyksekseni sain tietää et hänkin on kyseistä mehupaastoa harjoittanut monia kertoja, keskimäärin noin pari kertaa vuodessa. Sano kuitenkin et pelkällä sitruunamehulla ei kannata edetä, varsinkin jos meinaa vähänkin urheilla. Ennen reenejä pitää vetää vähän tiukempia smoothieta, mutta tosiaan kiinteisiin ruokiin ei oo tarkotus koskea näillä näkymin 5 päivään. Fysiikkakoutsi jopa lupas auttaa paaston suunnittelussa! Eli se alkaa sit tänä torstaina.
Sit päälle parit saltwater fluShit niin pitäis saada kroppa aika puhtaaks myrkyistä. Suolavesi puhdistuksesta nopeesti sen verran, et se toimi sit lopulta kolmannella kerralla. Kahdella ekalla kerralla join liian vähän vettä sen suolamäärän kanssa (5dl). Kolmannella kerralla join litran vettä ja laitoin pari ruokalusikkaa merisuolaa niin voin sanoo et mielenkiintosia tuntemuksia alko olemaan tunti sen jälkeen suolistossa. Loput jätän sit teidän oman mielikuvituksen varaan.
Seuraavana päivänä oli kyllä tosi heikko olo ja meinasin melkein pyörtyä punttiharjotuksissa, mut johtu täysin siitä et en ollu päivän aikana juonu tarpeeks nesteitä. ELI jos meinaat kokeilla suolavesi puhdistusta, muista juoda PALJON nestettä seuraavana päivänä, ja välttää raskaampaa treenausta. Jos sulla on vkonloppuna luppoaikaa niin kannattaa tehdä se silloin. Ja kuulemma paras aika siihen on aamulla tyhjään vatsaan. Eikun vaan kaikki paskatalkoisiin!!

Jatketaan kuositusta huipuilla supereilla.

Eli tarkotus ois tosiaan tässä lähipäivinä tilata uudet superit Nudefood.comista (kunhan saan käsiini verkkopankkini tunnukset ja voin katsoa paljon voin ruokiin satsata, otetaan lahjoituksia vastaan). Aivan huikeeta settiä tuolla, en malta oottaa et pääsee tollasiin safkoihin käsiks.

Sit tietenki koko ajan reenataan kovaa (ennätykset alkaa mennä kaikissa punttihommissa rikki) ja vedetään sit muuten sitä mahdollisimman laadukasta luomuruokaa mitä lähimarketit täällä pystyy tarjoomaan.

Veikkaan et näiden kuositusten jälkeen mennään taas uudelle levelille.

Laitetaanpa nyt vähän treenijuttujakin tänne ylös niin näkee sit tapahtuuko sitä mitään kehitystä, vai mitä häh.

Tällä hetkellä:
-punnerrukset 40 toistoa (ei aikarajaa)
-leuat 14 (suorilla käsillä)
-kyykky 110kg (2 toistoa)
-penkki 90kg

Katotaan parin viikon päästä onko muutosta tapahtunu.

Sit pitäis käydä vetää cooperin testikin pitkästä aikaa, ku tuntuu et varsinkin kestävyys ja yleiskunto on parantunu kaikkein eniten. Viimeks tais mennä joku 3200-3300m. Mut tässä on yks talviloma ja kesäloma tosin välissä. Jännä ois nyt käydä testaa ja kattoo paljon lähtee. Ehkä käyn ens viikolla.

Vieläkin pää tilttaa viikonlopun tivolin takia, joten ei taida enää mitään järkevää tänne tulla, mutta ens viikolla laitetaan kuositus kunnolla käyntiin.

Torstaina mehupaasto alkakoon.

Vielä parit kuvat Halloweenista ihan vaan fiilistelyks;)


Tennisporukkaa (Tommi, Bertrand, Florent, Matt)
Go Suomi! (Tommi, Villet) ps. hajos muutaman kerran tolle Tommin redneck kuositukselle.

Have a wonderful day!No comments:

Post a Comment