Saturday, November 6, 2010

Paasto- Day 1

Eka paaston päivä alkaa olemaan loppupuolella ja voin jo heti näin kärkeen todeta että onpa ollut helppoa! Toki on ollut hetkiä jolloin ruoka on käväissyt useaankin otteeseen mielessä, mut ihan vain sen tottumuksen takia. Vaikein hetki tänä päivänä oli tuossa vähän aikaa sitten ku menin nuuhkimaan jääkaappiin aurajuustopurkin sisältöä. Aah sitä tuoksua! Jo käväisi sekunnin murto-osan mielessä että eihän nyt yksi siivu juustoa tunnua missään. Noh en siihen sitten koskenut, vaan laitoin kupin teetä kiehumaan.

Päivä alkoi oikein hyvin levättynä ja heti sängystä ylös noustessani laitoin suolat vesimukeihin ja sisältö kurkusta alas. Ystäväni neuvosta tein tuon suolavesipuhdistuksen nyt aamulla tyhjään vatsaan iltatoimien sijaan ja sehän toimi siis oikein mainiosti!
Suolavesipuhdistuksen ja viinalla läträämisen ero on muuten loppupeleissä aika pieni. Viinalla läträämisen jälkeen massuun kerätyt ruoat ja myrkyt tulee ulos seuraavana aamuna suun kautta ulos, kun taas suolavesipuhdistuksessa ne samat shitit tulee toisesta päästä. Saa siis jokainen vapaasti valita haluuko sitä shaissea haistella vai maistella.

Sit päivän mittaan oon juonu eri mehuja ja teetä, sekä tehny omaa juomasekotusta.

Porkkanamehu toimii ainaki näin ekana päivänä moitteettomasti, ja täyttää mahaa mukavasti. Sitä oonkin juonu silloin ku nälkä on yllättänyt. Greippimehu on sit taas piristäny mukavasti. Omaa juomasekotusta oon tehny puristamalla veteen puolikkaan sitruunan, lisännyt hyppysellisen suolaa ja makeudeks lisänny agave nectaria.

Tee toimii mukavasti elimistön puhdistajana, varsinkin vihreä tee. Vihreän teen lisäks oon juonu nokkos- ja voikukka teetä. Kaikilla näillä eri teellä on omat vaikutuksensa, ja ne tepsii niin moneen eri vaivaan (varsinkin nokkonen) et menis liian pitkään kertoa niistä kaikista joten tsekkaa ite;)

Tässä vielä minkä verran mitäkin on mennyt:
-Porkkanamehua n. 8dl
-Greippimehua 8dl
- Sitruunavettä n. 1l
-teetä noin 6 kuppia

Vaikka on paljon nestettä menny, niin voin sanoo et ei noilla nälkä lähe! Nyt tässä kirjottaessa nimittäin maha alkanut mukavasti kurnimaan. Siinäpähän maha valittaa, ei tunnu missään!

Huomiseen!No comments:

Post a Comment