Monday, November 29, 2010

Paluu arkeen

Key Westin reissulta on palattu monta siistiä kokemusta rikkaampana. Iso Kiitos matkakumppaneille (Tommi, Sami, Juuso, Joonas, Samu, Heikki, Jesse, Miia, Anniina+kaikki muut joihin reissun aikana pääsin tutustumaan). Kirjoittelu jäi valitettavasti vähemmälle mut pitää taas muistuttaa itteäni et ketä varten tätä blogia lähinnä teen. Vaikka halu onkin jakaa hyvää tietoa muille, niin loppupeleissä kirjottamisesta ei tuu yhtään mitään jos sitä tekee vaan pelkästään muiden takia. Jotenka enpä ressaa siitä sen enempää...

Parit kuvat reissulta:
Hotellin keidas


Paikallinen turistien naruttaja- maksa kuvasta jossa koira chillaa aurinkolasit silmillä. (pitihän se maksaa)

Key Westin yön tunnelmia

Reissun kohokohta- oman kookosveden metsästys


Muutaman hyvän yrityksen jälkeen pähkinä suostui tulemaan alas. Kuvassa onnellinen kookospähkinän metsästäjä. Ps. maistui kookosvesi suoraan alkuperäisestä paketista oikein maukkaalle. Jos pihalta sattuu palmuja löytymään käykää ihmeessä hamstraamassa omat kookosvedet! Niinkuin paikallinen kookospähkinöiden kerääjä totesi:
"When you drink the coconut water, you taste the life"


Fyysinen kuositus jäi aika vähäiselle reissun aikana. Melkein joka päivä tuli vedettyy roskaruokaa, urheilut jäi vähälle,  ja kosteet illat näytteli pääroolia varsinkin loppuviikosta. Mut annetaan nyt sen verran itelle anteeks, ku muuten puitteet oli aivan huikeet ja fiilis koko ajan katossa! Nyt kun on taas palattu arkeen, niin vihersmoothiet ja uudet superit ollu melko kovassa käytössä. Aletaan taas päästä vanhoille leveleille.

Mut asiasta toiseen...

Viime aikoina oon kiinnostunut enemmän henkisen puolen kehityksestä. Senkin takia blogin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle, koska oon viime aikoina opiskellu ihan eri aiheita kuin ruokajuttuja. Toissa viikolla ostin muunmuassa Anthony Robbinsin- Awaken the Giant Within, jossa neuvotaan kuinka voidaan välittömästi oppia kontrolloimaan omasta henkistä, emotionaalista, fyysistä ja taloudellisesta kohtaloa. Kuinka tehdä välittömästi muutos asiassa jossa on aina muutosta kaivannut. Kirjassa on paljon käytännön neuvoja ja strategioita joiden avulla voi noita muutoksia alkaa tekemään.

Joten voi olla et rupeen laittaa näitä muitakin aiheita tänne blogiin koska loppupeleissä itseäni kiinnostaa ennenkaikkea kokonaisvaltainen hyvinvointi, johon kuuluu molemmat henkinen ja fyysinen puoli. 

Nyt ei enää pysy ajatus kasassa, niin parempi lähtee unille.

ps. tsekkaa Matti Rajakylän kirjoitus Hyvät teot. Puhetta mm. vetovoiman ja Karman laista. Itsellä ollut paljon samanlaisia ajatuksia viime aikoina joten teksti teki päräytti.

"We are what we think.
All that we are arises 
With our thoughts.
With our thoughts,
We make our world."
-The Buddha


No comments:

Post a Comment