Sunday, November 21, 2010

Tutkimusmatka

Viime kirjoituskerrasta on jo sen verran aikaa että tuntuu ihan hassulta taas olla koneen ääressä päivittämässä blogia. Voin sanoa että on ollut ikävä kirjoittamista ja kuulumisten vaihtoa, mutta siihen on olleet omat syyt. Paaston jälkeen söin siis pari pvä ihan hulluna kaikkee raskasta, jonka johdosta luultavasti tulin hieman kipeäksi ja väsyneeksi. Koko viikonloppu meni sit vaan makoillessa ja lepäillessä eikä kirjotus- ja opiskeluhommat jaksanu kiinnostaa yhtään.


Tämän viikon alussa aloin olla jo taas aika kovissa liekeissä ja opiskelin paljon ruokajuttuja varsinkin tuosta Michael Pollanin- In Defense of Food kirjasta. Kirja on täynnä rautaista perustietoa länsimaisesta ruokakulttuurista ja mitä se on tässä maailmassa (etenkin länsimaissa) saanut aikaan. Kuten arvata saattaa, ei juurikaan mitään hyvää. Jos ruokavalion muutos ketään kiinnostaa, tuossa on erinomainen opus miten niitä omia ruokatapoja voisi lähteä muuttamaan.


Tiistaina törmäsin sitten Steve Pavlinan blogikirjoitukseen- The Law of Attraction. Useimmat on jo varmasti kuullu tästä teoriasta, mikä on tullut tunnetuksi varsinkin The Secret kirjan ansiosta. Tsekkaa myös allaoleva youtube video. Itse kuulin The Law of Attractionista ensimmäistä kertaa juuri The Secret kirjasta, mutta vasta Pavlinan tekstin luettuani aloin toden teolla toteuttamaan teoriaa käytännössä. Keskiviikosta lähtien kummia juttuja on alkanut tapahtumaan ja tuntuu kun oisin pääsemässä ihan uudelle tajunnan asteelle.Viikko on siis menny näitä uusia juttuja miettiessä ja perjantaina alkoi sitten matka Key Westiin. Amerikan eteläisimpään paikkaan, saarelle joka sijaitsee Miamista 3h etelään. Edellisessä postauksessani toivoin lukijoilta vinkkejä uusia kokeiluja varten ja joku ehdotti meditaation harjoittamista. Olin tuota itsekin miettiny jo jonkun aikaa että haluisin sitä ruveta ihan säännöllisesti harjoittamaan (pari kertaa kuitenkin tullut jo kokeiltua). Päätin sitten että Key Westin reissun aikana aion meditoida aamuin illoin, mielellään meren läheisyydessä, ja parhaimmillaan auringonlaskun ja nousun aikana.


Ajattelin kirjoittaa reissun jokaisesta päivästä erikseen, ei niinkään ruokajuttuihin liittyen tällä kertaa vaan ihan vain kaikista niistä kokemuksista mitä viikon aikana tulee koettua ja tilanteista mihin ikinä sitten tulee eksyttyäkään.


Pysykää siis tutkalla!

No comments:

Post a Comment