Sunday, November 7, 2010

Paasto- Day 2


Tänään oli hyvää aikaa edistää vähän blogin ulkoasua ja lisäsin tonne sivuun hyviä linkkejä eri sivustoihin ja blogeihin mistä oon itse tähän mennessä kerännyt paljon informaatiota.

Ihan ensimmäiseks mun kiinnostuksen super foodien pariin sai Viidakkomies, jonka olen tuntenut jo vuosia tenniksen kautta. Olli on ollut suunnan näyttäjänä niin monelle, että se on lisännyt minunkin inspiraatiota lähteä levittämään tätä "foodismin" sanomaa. Iso kiitos siis Ollille kaikista vinkeistä ja neuvoista mitä oon saanu niin kasvotusten kuin bloginkin kautta! Kannattaa ehdottomasti tsekata suomen Viidakkomiehen blogi.


Oot ihan(a) Gay!

Varsinkin tässä viime aikoina suurena inspiraation lähteenä on toiminut entisen olympiataso uimarin Matti Rajakylän- On a hippie trail blogi. Vielä noin 6vkoa sitten kaipasin elämääni suurta muutosta erottuani tyttöystävästäni. Eron lisäksi koin muutenkin olevani itseni kanssa melko hakoteillä ja jotain oli tehtävä. Löysin tuon Rajakylän blogin Ollin kautta ja luin blogin läpi noin viikossa. Blogissaan Rajakylä kertoo isosta elämänmuutoksestaan ja siitä kuinka hän lähtee etsimään oikeaa vapautta maailmalta vuoden pituisen reppureissun muodossa. Hänen kirjoituksistaan sain paljon voimaa oman elämänmuutokseni alussa. Rajakylällä on loistavia tekstejä vapaudesta, ihmissuhteista ja ylipäätänsä elämästä. Lisäks kaveri on vielä foodeilla ja vähän väliä liekeissä! Suosittelen lämpimästi.

Linkkien lisäks pistän aina joka viikko kyselyn pystyyn jostain ajankohtaisesta asiasta joten jos tuut vierailee sivuille niin anna oma mielipiteesi/kantasi. Tällä viikolla siis kysymys Kärsitkö syysväsymyksestä? Tohon aiheeseen liittyen kannattaa lukea edellinen kirjoitus D-vitamiinin puutteesta.


No sit paasto asioihin...

Eli kohta puoleen on mehupaaston 2 päivä takana ja tällä hetkellä olo on ihan mukava jos ei kauheeta nälän tunnetta lasketa. Aamulla tein taas jo kahden päivän perinteeksi muodostuneen suolavesipuhdistuksen ja sen jälkeen köllötelly sohvalla jos jonkinlainen muki kädessä ja dataillut. Mitään portaiden nousua raskaampaa en ois voinu kuvitellakaan tänään tekeväni.
Tää päivä on selvästi ollu vähän vaikeempi ku eilinen mut kaiken kaikkiaan kokemus tähän mennessä on helpompi kuin mitä odotin. Ainoat hetket jollon on tehny ihan sikana ruokaa mieli oli eilen yöllä (nuuhkin kaikki ruoat jääkaapista läpi ja aika lähellä kävi et olisin menny jotain maistelee) ja pari kertaa tänään. Sit jos on ollu kauhee nälkä, oon ottanu joko ison mukin porkkanamehua tai ruvennut litkimään teetä. Tee yleensä on rauhottanut massua kummasti.

Mitä on kuullut ja lukenut, mehupaaston kaks ensimmäistä päivää on yleensä vaikeimmat mut sen jälkeen pitäis helpottaa ja tulla hyvä olo. Ei kuulemma pitäis olla enää nälän tunnetta ja muutenkin mielen kuuluis olla kirkas. Noh, tällä hetkellä ainakin on nälkä ja pää on aika sumuissa... Johtuneekohan kuitenkin siitä et oon vaan maannu sohvalla koko päivän??

Päivän mittaan on menny suurinpiirtein saman verran juomaa mitä eilen ja oon huomannu tykkääväni porkkanamehusta entistä enemmän. Melkein vois ruveta sitä jatkossakin juomaan!
Huomenna ehkä kovin haaste on tennis- ja punttitreeneistä selviäminen. Toivon mukaan virtaa ois vähän enemmän kun tänään, muuten voi tulla tukalat paikat.

Minä jatkan nokkosteen juomista ja ajattelin aloittaa leffan katselun, jotta sais noi ajatukset Chipotlen burritoista ja McDonaldsin hampurilaisista veks!

Palataan huomenna!

2 comments:

  1. Näin maanantaiaamuna pitkän viikonlopun jälkeen voin sanoo, että kyllä tässä joku todellakin masentaa. Vois melkein pistää vitamiinit tilaukseen!

    ReplyDelete
  2. jep pitkät viikonloput on yleensä kaikkein rankimpia haha. vitamiinit kyllä auttaa parantaa fiilistä pitkällä tähtäimellä mut en sit tiedä aina noista maanantaista. melkeen kannattas vaan nukkuu sen päivän yli;)

    ReplyDelete