Wednesday, November 10, 2010

Paasto kokeiltu, nyt uusia ideoita kehiin!!Onpahan ollu huikee paaston jälkeinen päivä! Olo on ollut mahtava erittäin positiivinen koko päivän. Paaston jälkeen ois tosiaan tarkotus ottaa iisisti syömisen kanssa, mutta täytyy myöntää et ite en oo tähän pystyny. Aamulla tein kouluun vihersmoothien, päivällä söin kunnon annoksen sushia, ja nyt illalla söin kanaburriton ja päälle brasilianpähkinöitä. Ja voin sanoo et kaikki ruoat maistuu ihan törkeen hyvältä!! Oon aika varma et ois ollu paljon helpompaa ottaa myös näin paaston jälkeen iisisti ruoan kanssa jos mulla ei ois tosiaan ollu noita reenejä eilen ja toissapäivänä. Luulen et reenien takia alko olla niin heikko olo fyysisesti, et on ollu pakko vetää paljon safkaa päästäkseni tasapainoon. Hirvee ahmiminen siis käynnissä!!

Sain eräältä lukijalta kysymyksiä paastosta ja ajattelin mainita samat asiat myös tässä mitä tälle henkilölle kirjoitin:
- paastoja on monenlaisia, joten ennen omaa paastoa kannattaa ottaa selville minkälaista paastoa alkaa noudattamaan ja olla myös melko tarkka ohjeiden noudattamisessa (mutta kuitenkin kaikkein tärkeintä on kuunnella omaa kehoa jottei tule ylilyöntejä) tässä yksi- Master Cleanse-Lemonade Diet
- paaston aikana voi helposti tehdä normaalia työtä joka ei vaadi suurta fyysistä ponnistelua (ajattelua vaativat työt ovat jopa suositeltavia koska paaston aikana ajatus leikkaa kuin uusi partaveitsi ja samalla se vie ajatukset ruoasta ja nälästä)
- suurempaa fyysistä rasitusta suosittelen välttämään!! (kevyttä kuntoilua voi harrastaa kuten kävely, lyhyet lenkit)
-suolavesihuuhtelut suositeltavia paaston yhteydessä (voimistaa paaston tehoa)

Tsekatkaa allaoleva video jossa Angela Stokes veti 92pvä mehupaaston avulla!!! Hänen blogistaan varmaan löytyy lisää tietoa paastosta kiinnostuneelle.Paasto herätti aika paljon keskustelua, varsinkin täällä meikäläisen tuppukylässä ja olin mielissään sen aiheuttamasta "kohusta". Loppupeleissä kyseessä ei ollut mistään sen hurjemmasta kokeilusta kysymys, mutta moni "tietämätön" luuli minun tulleen hulluksi halutessani kokeilla moista paastoa.

Siitä tulikin mieleen, että haluisin ruveta tekemään muitakin tämän kaltaisia kokeiluja niin ruokavalioon, kuin yleisestikin terveyteen ja kuntoon liittyen. Tiedä vaikka rupean harjoittelemaan maratoonia varten. Mutta jos teillä lukijoilla on ideoita, ajatuksia mitä minä voisin lähteä kokeilemaan ja testaamaan, otan ne mielelläni vastaan! Voin toimia koekaniinina ja näin kaikilla on hauskaa. Heittäkää vapaasti ajatuksia ja ideoita kommenttiboxiin, facebookiin (Ville Maaranen) tai mailiin villemaaranen@gmail.com. Lupaan että lähden toteuttaa parasta ideaa!

Ei muuta kun loistavaa päivää sulle!!


2 comments:

  1. Seuraavaksi Super-size-me-kuuri, jonka jalkeen nahdaan miten alas voi vajota paskalla ruoalla.

    ReplyDelete
  2. Miten ois Meditaatio/Jooga -kurssi? Jos et vielä sellaisia ole ehtinyt kokeilemaan.

    ReplyDelete